Wat wij voor u kunnen betekenen

Wat doet blokverwarming.nl?

Blokverwarming.nl ondersteund bedrijven en organisaties die een actieve rol willen spelen in de verduurzaming van warmtevoorzieningen in woongebouwen. Maar ook als gebruiker van een blokverwarmingsinstallatie kunt u bij ons terecht met uw vragen.

Waarom?

Er is al veel informatie beschikbaar over blokverwarmingsinstallaties. Om u zo helder en duidelijk mogelijk inzicht te geven in de werking, verbeteringsmogelijkheden en voordelen van blokverwarminginstallaties, verzamelen en plaatsen wij deze informatie op Blokverwarming.nl, onze LinkedIn– en Facebook-pagina. Uiteraard vindt u hier ook informatie over veelvoorkomende problemen en proberen wij u ook daarin zoveel mogelijk antwoorden en oplossingen te bieden.

Zo hebt u altijd toegang. Kunt u de gewenste informatie niet vinden? Laat het ons weten via het contactformulier.

Niet afwachten maar vooruitzien

De komende decennia blijft energie één van de meest besproken onderwerpen. Een belangrijke ontwikkeling is energietransitie, het proces om van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen over te stappen. Het doel van de initiatiefnemers van blokverwarming.nl is om woningcorporaties, VvE beheerders en VvE’s te ondersteunen met de kennis die nodig is om de bestaande woongebouwen toekomst te geven. Wij doen dit om te laten zien welke fundamentele veranderingen nodig zijn om direct te besparen en jezelf voor te bereiden op een toekomst zonder fossiele brandstoffen.

De doelstelling van de Europese Commissie om in 2050 een CO2-reductie van 80-95% te realiseren treft ons allemaal. Dit betekent voor u als gebouweigenaar, beheerder of woningbezitter dat er dus géén fossiele energiebronnen meer kunnen worden gebruikt om uw tapwater en cv-installatie te verwarmen. Dit is een radicale omslag waar u op zeer korte termijn actie op moet ondernemen.

Met een team van specialisten laat blokverwarming.nl opdrachtgevers kennismaken met ontwikkelingen op het gebied van de warmtewet, Europese richtlijnen, warmtemeting en rendementsverbetering van blokverwarming.  U leert over quick wins voor een lager energieverbruik en een strategie voor toekomstige duurzame energiebronnen.

Wilt u een advies op maat? Neem dan contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht