Onze partners

Ed Bloem, installatieadviseur

Bloem Installatieadvies is als onafhankelijk installatieadviesbureau de verbindende factor binnen Blokverwarming.nl. Als adviseur is Ed Bloem bij uiteenlopende projecten betrokken waarbij hij het belangrijk vindt om in overleg met de eindgebruiker het ambitieniveau te bepalen. Om hierop vervolgens installaties te ontwerpen waar u als klant blij van wordt. Blokverwarming.nl sluit aan bij Ed zijn visie ten aanzien van collectief gasgestookte cv-installaties in woongebouwen én de maatschappelijke doelstelling om in de toekomst volledig duurzaam, en dus zonder gas, te zijn. Door toepassing van de juiste maatregelen zal een blokverwarming energiezuiniger worden en uiteindelijk meer rendement op leveren. En zo voorbereid zijn op iedere wijze van collectieve warmteopwekking anders dan met gas. En daar draagt Bloem Installatieadvies graag aan bij. Bekijk ook eens het Linkedin-profiel van Ed Bloem.

 

Peter Meeuwis, specialist waterkwaliteit in verwarmings- en koelsystemen bij Spirotech.

Peter Meeuwis adviseert bijna dagelijks eigenaren en beheerders van huizen en gebouwen in het optimaliseren van vloeistoffen in gesloten verwarmings- en koelsystemen. Met zijn intrinsieke enthousiasme en interesse voor het vak ondersteund Peter Blokverwarming.nl met praktische kennis van wateranalyses, installatiereiniging, drukbehoud en lucht- en vuilafscheiding. Met zijn bijna 10 jaar ervaring op dit vlak is hij een waardevol lid van ons team.

 

Ed Vissenberg, specialist waterzijdig inregelen bij Danfoss.

Ruim 10 jaar houd Ed Vissenberg zich actief bezig met het delen van kennis op het gebied van waterzijdig inregelen van cv-installaties. Zijn enthousiasme voor deze techniek is ontstaan vanuit de grote energiebesparingen die kunnen worden behaald zonder dat er grote investeringen tegenover staan. Voor Ed voldoende reden om blokverwarming.nl te ondersteunen met zijn specialistische kennis over deze belangrijke stap naar verduurzaming. Bekijk ook het LinkedIn-profiel van Ed Vissenberg.

 

Maikel van Loo, specialist in warmtemeting bij Techem.

Sinds 1998 is Maikel in zijn dagelijkse werkzaamheden sterk betrokken in de rendementsvraagstukken en technische verbeteringen binnen blokverwarming. In de afgelopen 6 jaar heeft hij zich dan ook verder gespecialiseerd in het meten en verrekenen van warmte en water binnen deze collectieve voorziening. Het waarborgen en onder de aandacht brengen van de duurzame kansen van blokverwarming zijn voor Maikel redenen genoeg om blokverwarming.nl te ondersteunen. Bekijk ook het LinkedIn-profiel van Maikel van Loo.